Suopea

Kissoja ja kuvia. Kieltä ja musiikkia. Cats, images, language and music.

Täältä pesee

10 kommenttia

Toi yks lopetti vihdoin. Se kokos eilen kirjahyllyn ja laitto siihen kirjat. Sit se päätti tänä aamuna, että hylly onkin väärällä seinällä. Se mutis jotain ja purkas sen hyllyn ja siirsi sen toiselle seinälle. Sit se täytti sen uudestaan ja se kesti ainakin koko päivän. Ei minkäänlaista rauhaa ennenku ny. Rankkaa tämmönen.

Terveisin Aukku

Mainokset

10 thoughts on “Täältä pesee

  1. Kyllä pitäs jonkinlainen järjestys olla Aukunkin kotona, ettei ympäristössä mölyttäs niin kuin tahtovat!! Voi-voi! Santeri ymmärtää mitä on asua äänekkäässä tai jopa vaarallisessa ympäristössä. Santeri laajentaa tämän ympäristön käsittämään myös ulkoreviirinsä.

  2. Hei iha oikeesti eksä vois tulla feisbukkiin näiden kanssa, ku sitte ei tarttis aina yrittää muistaa erikseen sinua etsiskellä, eikä olisi niin vaivalloista vastailla joka kerta erikseen kirjautuen, ja saisi nämä nähdäkseen heti saman tien. Hei kamoon! Niin muutkin tekee! Ei tehrä tästä ny poliittista kysymystä!

  3. Hellyyttävä kuva!

  4. Notkeaksi kuin kissa – ilmottauduin juuri molempiin!!!!

  5. Aukku moro! Tultiin kattoo kuka sä oot. Hyvin ainakin yrität pitää huolta huushollista. Niin mekin. Menestys ei aina oo kummoinen.

    • Hyvät Musta ja Harmaa! Te ootte Aunen ja mun suuria idoleja! Me käyään kattomassa teitä koko ajan! Meijän mielestä meilläkin pitäis olla vähintään oma blogi. Me ollaan sanottu tolle yhdelle, että kaikilla muillakin merkittävillä tyypeillä on. Ei oo tullu tulosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s